torstai 30. toukokuuta 2013

Risuja Itellalle !!!!

Minun ei pitäisi, mutta silti on vaan pakko. En tykkää valittaa, sillä maailma on valitusta täynnä, mutta kun niin ärsyttä(vituttaa!). Mikä, niin Itella, se yritys, minkä nimikin kuullostaa enemmän terveysiteeltä kuin siltä, mitä sen tulisi harjoittaa.

Tarkoitan nyt tällä ruikutuksella postin kulkua ja sen käsittelyä, en henkilökuntaa. Ennen kuin oikein alan paasata, annan ison ja lämpöisen kiitokseni Kouvolan postin henkilökunnalle! Kun asioin siellä, minua kohdellaan aina todella hyvin ja siellä on sen takia ilo käydä!

Miksi käyn siellä nyt tavallista useammin, niin sen takia, että Itella lopetti verkkokaupassa laskukaupan. Jos sieltä tilaa postimerkkejä, on lasku maksettava heti, vaikka ei olisi vielä mitään saanutkaan. Joten se sitten siitä. Kuitenkin uudet postimerkit tulevat edelleen laskulla.... No, käyn sitten ostamassa merkkini asiakaspalvelijalta, joka on ystävällinen.

Postin kulusta sen verran, että edelleen tämä Itella hukkaa lähetyksiä, turmelee postikortteja ja jossain määrin myös se posti viipyyyy ja viipyyyy! Entäs jos laittaa reklamaation? Saa vain tiedon siitä, että se on aina asiakkaan vika! Itella ei tee virheitä! Voi jumalauta, en muuta sano!

Muutama esimerkki siitä, miten postia on hävinnyt! Puolen vuoden aikana on kaksi laskua jäänyt minulle tulematta. Huomasin sen vasta kun alkoi tulla kirjeitä perintätoimistolta. Kuka tästä kärsi? Minä, sillä Itella ei ota mitään kantaa. Minä hammasta purren maksoin perintäkulut ja sain kehoituksen vielä siirtyä sähköiseen laskutukseen?

Tässä viime viikolla tuli lasku eräästä vaatteesta, minkä olin palauttanut! Kun aloin soittelemaan ja kummastelemaan, että missä vika, joudunko maksamaan tuotteesta, mitä minulla ei ole? Ilmeni sitten, että lasku oli aiheeton, sillä palautus olikin tullut perille, mutta kestänyt matkalla KOLME VIIKKOA! Teinkö reklamaation? En, sillä kun saa siihen vastauksen Itellalta, vituttaa entistä enemmän, koska vikahan on ilman muuta minun. Olen kirjoittanut osoitteen väärin, olen pakannut väärin ja muutenkin olen tehnyt kaiken väärin!

Sitten, minä myin eräälle miehelle postikortin, jota hän olisi tarvinnut kuvana eräällä luennolla. Hän maksoi sen ja postikulut ja minä pakkasin kuoreen, laitoin nätin postimerkin ja osoitteen selvällä käsialalla ja laitoin postiin. Mitä kävi? Koko kuori katosi! Tein siitä katoamisilmoituksen Itellalle. Ei olisi kannattanut, sillä minussahan se vika taas oli. Minä maksoin taas viulut.

Sitten tämä uusi Smart-posti! Sain tässä joku aika sitten tekstiviestin, että minulle on tullut Smart-postia! Viestissä ei kuitenkaan ollut mitään koodia. Kouvolan postin henkilökunta etsi ja tutki asiaa ja loppujen lopuksi tulos oli se, että minulle ei ole mitään pakettia! No, minäpä sitten ajattelin itse laittaa postia kätevän, help-your-self-postin kautta. Pistin paketin Lappeenrantaan ja ajattelin, että kun itse tekee kaiken, niin posti kulkee. No eipä kulje! Meni VIISI päivää sen paketin siirtymiseen.... Oh-hoi-jaa!

Ihan tähän lopuksi sitten postikorttikeräilijän kyyneleet. Kaverini on laittanut minulle nyt kaksi ihanaa Kuusankoski-korttia ja valitettavasti Itella pilasi molemmat! Alimmainen on lähetetty vuonna 2011 ja ylimmäisen sain vasta äsken....


Miksi minulle sitten aina käy näin? Siksi, että olen koko ikäni laittanut postia ja paljon. Minun on pakko käyttää Itellan palveluja, koska vaihtoehtoja ei ole. Joka iltarukouksessa lähetän pyynnön siitä, että Itellalle tulisi kilpailija, yritys, mikä ihan oikeesti hoitaisi asiakkaiden postin kuljetusta eikä vaan yrittäisi!

Ugh! Olen puhunut ja seuraavan kerran sitten vaan postikorteista!

2 kommenttia:

  1. Voih! Niin tuttua,niin tuttua, ja entäs,jos itella suunnitelmiensa mukaan ulkoistaa joitakin toimintojaan?...postimaksuja kyllä korotetaan,niinkuin taas maanantaina... Hohhoijaa...

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Maksujen korotus on niitä harvoja asioita, minkä Itella hoitaa todella kiitettävästi :(

    VastaaPoista

Kerro huolesi!